Kjersti

#Kundeorientert #integritet #respekt #individuell utvikling #fremmer hundenorge

KJERSTI BJØNTEGAARD, EN PRESENTASJON


Om meg selv som instruktør og fagperson vil jeg si: 

At jeg elsker å lære bort, fordi jeg selv elsker å lære. Det er mange som har vært insipratorer i mitt liv, men det var hundene som viste meg veien. Jeg ønsker å være som dem - ærlige og tilstede her og nå.


Jeg begynte å jobbe da jeg var 14 år i den lokale godtekiosken, og siden da har jeg hatt mange jobber, noen faste lange og mange korte gjennom vikarbyrå. Studier til kandidat i øk/adm og bachelor i PR ved høyskoler, har innhatt mange verv og tatt mange kurs.


For å lære bort opplever jeg at det er lurt å lære av mange andre. Utdannende kurs jeg har gått er NMBU sin atferdsserie i regi av NAS, Spesialisert hundepsykolog hos hundens hus, Klikker trener hos Canis, instruktør hos Lundqvist hundeskole, og startet proff trener hos Karen Pryor. Jeg har jobbet som instruktør siden 2007 og innen atferd siden 2010.


I dag er jeg eier av Dog Academy og livet handler om hund, hobbyen er blitt jobben.


Fikk min første hund i 2005, og eier i dag 2 Rottweilertisper. Siden 2007 har jeg også passet hunder, så jeg anser at jeg har nokså bred kompetanse på raser og individer.

DE SOM KJENNER KJERSTI SIER


En ting er å få persentere seg selv. En annen er å bli presentert av de som har hatt gleden av å være sammen med Kjersti.

Vi har spurt våre stamkunder og hundevenner om de kan si noen ord om Kjersti.

Våre stamkunder sier om Kjersti:

Kunnskap satt i sammenheng, nyskapende og inspirerende. Faglig sterk, ser ekvipasjene som individer, med en unik problemløsende kompetanse.  Leken og en gøyal humørspreder.

Venner, kunder og konkurrenter har sagt: 

Hunden og menneskene er i trygge hender

hos Linn og Kjersti på Dog Academy.

Når du har hund er de gode å ha med på laget sitt.


Kjersti sine hundevenner sier dette om Kjersti:

"Kjersti er motiverende, inkluderende og inspirerende. Man får så lyst til å trene hund av å høre på henne. I tillegg er hun tålmodig og leken, uten at det forlater en seriøs arena."

Dog Academy As


Ditt Hundesenter på Skedsmokorset


Vår styrke er "å virkelig se hvert individ!"


Hver hund og hver eier er individer som har forskjellige ønsker og forutsetninger for sin vei til et trivelig hundehold. Vi ser nyansene og gjør det vi kan for å tilrettelegge for hver ekvipasje så de har maksimalt utbytte i læring.

Kontakt oss


Adresse:

Industriveien 20A,

2020 Skedsmokorset


post@dogacademy.no


41105650