Samarbeidspartnere

#Kundeorientert #integritet #respekt #individuell utvikling #fremmer hundenorge

Som en del av vår visjon ønsker vi å kunne tilby alt en hundeeier trenger på ett sted.


I den sammenheng har vi valgt å knytte til oss kompetente aktører i markedet som fyller denne misjonen.


Sissel Larsen er instruktør gjennom Canis, og hun har spesialisert seg på søksgrener samt har kompetanse på generelle kurs også. Hun vil holde sine kurs i våre lokaler og dermed tilby det vi selv ikke har av spesialkurs.


Ingunn Heimdal er selvstendig veterinær og har sin klinikk i Gulverket i Eidsvoll. Der det er behov samarbeider vi med henne på adferdssaker som kan trenge veterniær bistand. Hun er også veterinær for hundeskolens instruktørers hunder og er innimellom på hundeskolen.


Iselin Østby har ved siden av å være oppdretter på rottweiler og fransk bulldog utvidet sin virksomhet med å behandle hunder med fysioterapi. Hun holder til i Rælingen, men tar seg også turer til Skedsmokorset ved behov.


Sunniva de Alfaro driver Kjæledyrfoto og er en fantastisk fotograf og hundeperson. Hun holder roen under bildetaging, slik at hunder og eiere skal kjenne at det er greit å puste med magen og kose seg når man tar bilder.Dog Academy As


Ditt Hundesenter på Skedsmokorset


Vår styrke er "å virkelig se hvert individ!"


Hver hund og hver eier er individer som har forskjellige ønsker og forutsetninger for sin vei til et trivelig hundehold. Vi ser nyansene og gjør det vi kan for å tilrettelegge for hver ekvipasje så de har maksimalt utbytte i læring.

Kontakt oss


Adresse:

Industriveien 20A,

2020 Skedsmokorset


post@dogacademy.no


41105650