Booking pass

#Kundeorientert #integritet #respekt #individuell utvikling #fremmer hundenorge

BOOKING AV PASS

For å booke plass må egenerklæring signeres med et kryss, samt fakturadetajer fylles inn. Avtale på forhånd via telefon eller e-post om det er plass til hunden din.

Ved booking av pass hos Dog Academy AS (heretter kalt DAAS) gjelder følgende egenerklæring og avbestillingspolicy. Ved avbestilling senere enn 10 dager, men tidligere enn 5 dager før døgnpass belastes 50% av prisen. Ved avbestilling senere enn 5 dager før pass (uavhengig av om det er døgn eller dag) belastes full pris. Dersom plassen allikevel blir fylt etter din avbestilling blir du ikke belastet for passet. Jeg, som hundeeier, bekrefter med dette at jeg benytter pass i regi av DAAS på eget ansvar. Jeg er selv ansvarlig for eventuelle skader jeg eller min hund måtte forårsake både på seg selv og andre, inkludert materielle skader som ikke er advart om at skal tar hensyn til før opphold. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot DAAS om min hund skulle bli skadet i forbindelse med oppholdet. Eventuelle behov for veterinærbesøk mens hunden er hos oss utføres på eiers regning. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (DAAS anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg bekrefter at min hund er frisk, og jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, veterinærbekreftelse gir full refusjon i pris. DAAS har isolat, så det er mulig med opphold allikevel om ønskelig. Mine opplysninger kan ligge i fakturasystemet til DAAS, jamfør ny lov om personvern 25.02.18. Bilder av min hund som tar under oppholdet kan benyttes fritt av DAAS.
 
 
 
 
 
 

ADRESSE DØGNPASS

BERGSDALEN 1

1484 Hakadal


ADRESSE DAGPASS

INDUSTRIVEIEN 20A

2020 Skedsmokorset


E-POST

post@dogacademy.no


MOBIL

411 0 565 0


Dog Academy As


Ditt Hundesenter på Skedsmokorset


Vår styrke er "å virkelig se hvert individ!"


Hver hund og hver eier er individer som har forskjellige ønsker og forutsetninger for sin vei til et trivelig hundehold. Vi ser nyansene og gjør det vi kan for å tilrettelegge for hver ekvipasje så de har maksimalt utbytte i læring.

Kontakt oss


Adresse:

Industriveien 20A,

2020 Skedsmokorset


post@dogacademy.no


41105650