Døgnpass

#Kundeorientert #integritet #respekt #individuell utvikling #fremmer hundenorge

DØGNPASS 

Døgnpass når du trenger at hunden din har det godt når du er på ferie, eller bare har behov for noen dager uten hunden rundt beina.Uforpliktende samtale


Du kontakter oss på mail pass@dogacademy.no


Eller sende sms til

411 0 565 0


Så avtaler vi tid for en samtale


PRIS pr døgn 525,- inkl mva

Krav for opphold:

EGENÆRKLÆRING

Signeres før hunden leveres. Kan gjøres elektronisk eller når dere er innom for å hilse på før oppholdet avtales.


VETERINÆRATTEST

Det er ikke krav om vaksiner for å ha hunden hos oss, dette er opp til hver eier, men det kreves en egenærklæing på hundens helsetilstand. Dersom hunden har smittsomme sykdommer må det avklares på forhånd om hunden kan komme på oppholdet. Eventuelle behov for veterinærbesøk mens hunden er hos oss utføres på eiers regning.


TRENING OG SPESIELLE BEHOV

Dette er et opphold der hunden din skal bo i hjemmet til daglig leder. Dette gjør at det stilles noen krav som ikke vanlige kennelopphold har, samt mange muligheter. Det er viktig at hunden din takler å være noe alene, enten inne eller i bil. Dette fordi alle hundene får egentid i tillegg til sammentid når det er hunder som går overens.


Om det er noe som dere ønsker at hunden skal trene på sammen med en ny trener er det lov å komme med ønsker.FB_IMG_1552394020729
busterskei
20170811_092305_edited1
Vannredning_Idyll
wilma på besøk_edited1
Akela og Aron

Dog Academy As


Ditt Hundesenter på Skedsmokorset


Vår styrke er "å virkelig se hvert individ!"


Hver hund og hver eier er individer som har forskjellige ønsker og forutsetninger for sin vei til et trivelig hundehold. Vi ser nyansene og gjør det vi kan for å tilrettelegge for hver ekvipasje så de har maksimalt utbytte i læring.

Kontakt oss


Adresse:

Industriveien 20A,

2020 Skedsmokorset


post@dogacademy.no


41105650